+ Meer informatie

Wisseling van de wacht in redactie en comité

1 minuut leestijd

Vanaf mei 2005 heeft ds. P.D.J. Buijs deel uitgemaakt van de redactie. Hij heeft onder andere de redactievergaderingen geleid en de boekrecensies gecoördineerd. Hij heeft na 12 dienstjaren in mei 2017 afscheid genomen. De redactie is hem veel dank verschuldigd.
Hij wordt opgevolgd door drs. H. Korving (1954), predikant van Urk- Maranatha en hiervoor in Kerkwerve, Veenendaal – Pniël en Drogeham. Zie zijn foto bij zijn eerste column op pagina 6.
De nieuwe taakverdeling van de redactieleden kunt u lezen in de colofon op pagina 2.

In het comité ambtsdragersconferenties heeft Marten Baan op de conferentie van 8 april 2017 afscheid genomen. Hij is vanaf 2005 lid geweest en heeft op een sympathieke manier aandacht gevraagd voor de opvattingen van Bewaar het Pand. Het comité heeft hem bedankt voor zijn inzet onder andere met een bos bloemen voor zijn vrouw.
Hij wordt opgevolgd door Jaap Mauritz. Hij is lid van de CGK in Naarden, 60 jaar en ouderling. Hij is werkzaam bij De Nederlandsche Bank NV te Amsterdam als senior beleidsmedewerker.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.