+ Meer informatie

Tweelingzusters twee uur na elkaar gestorven

1 minuut leestijd

CORDELE — In Cordele in de Amerikaanse staat Georgia is vorige week de tweeling Margaret Cox geboren Neeham en Florence Parrish geboren Neeham overleden. Ze waren 87 jaar oud. Beide dames waren twee uur na elkaar geboren en overleden ook twee uur na elkaar. Margaret was het eerst geboren en stierf ook het eerst.

Het gezin Neeham verhuisde naar Cordele toen de tweeling drie jaar was. Toen de meisjes vijftien waren, gingen ze beiden werken voor de telegraafmaatschappij Western Union. Ze hebben dat allebei meer dan veertig jaar volgehouden.

Beide vrouwen trouwden maar geen van hen kreeg een kind. Margaret kreeg in 1973 een hersenbloeding. Florence heeft haar sindsdien elke dag in het verpleeghuis opgezocht tot ook zij door een beroerte werd getroffen. Beiden stierven in hetzelfde verpleeghuis in Cordele.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.