+ Meer informatie

Bananen avocado cocktail

1 minuut leestijd

1 grote rijpe avocado, 1 banaan, 6 eetlepels vinegrette, 50 g grofgesneden walnoten, 100 g geraspte wortels, 30 g geraspte uien, 1 afgestreken theelepel zout, 4 grote slabladen, gewassen en gedroogd, 1 hardgekookt ei, 4 zwarte olijven.

Schil de avocado zoals een peer, beginnend bij de punt, en snij deze vervolgens in blokjes. Schil de banaan, snij in schijfjes en doe deze bij de avocado. Voeg dan de vinegrette toe en meng de salade. Doe de walnoten, wortel, ui en zout erbij en meng alles voorzichtig door elkaar. Leg op vier borden een slablad en verdeel het banaan-avocado mengsel over de borden. Snij het ei in vieren en leg één schijfje met een olijf op elke portje. Serveren tnet warme toast, broodjes of crackers. •

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.