+ Meer informatie

VAN DE REDACTIE

1 minuut leestijd

In dit nummer treft de lezer een verslag aan van de conferentie van jeugdouder-lingen, die in mei te Utrecht werd gehouden. Het is niet gebruikelijk van allerlei ambtsdragersvergaderingen een verslag op te nemen. Alleen de voor- en najaars-conferentie in Amersfoort vinden hun neerslag in ons blad.

Ditmaal maken we een uitzondering. Hetgeen in Utrecht werd voorgedragen en besproken, leek ons voor velen de moeite waard. Vandaar dit verslag - bij wijze van uitzondering.

Verder hebben we een reactie van drs. Steenbergen opgenomen. Het blijkt dat de standpunten van hem en prof. Velema niet zover uit elkaar liggen - tot vreugde van de redactie. Vandaar dat van een weerwoord door Velema is afgezien.

Op de onlangs gehouden redactievergadering is gesproken over het aantal en de omvang van de boekbesprekingen. Besloten is vaker dan tot heden geschiedde met een korte aankondiging te volstaan. Boeken die direct voor het ambtelijk werk van belang zijn, blijven besproken worden in de rubriek „Ter Overweging”. Boeken die ongevraagd toegezonden worden en ook buiten de rubriek aankondiging vallen, zullen opgenomen worden in de lijst, die men ook nu soms aantreft onder de titel: De redactie ontving.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.