+ Meer informatie

Overlast disco Vriezenveen moet stoppen-

2 minuten leestijd

VRIEZENVEEN Aan de voortdurende overlast van bar Sixty-Five aan het Westeinde te Vriezenveen moet een einde komen. Dal vinden B en W van Vriezenveen. De eigenaar/exploitanl krijgt hierover van de gemeente nog een laatste berisping.

De overwegend jonge bezoekers van de discobar zorgen al jaren voor grote overlast. Er ontstaan regelmatig vechtpartijen en er wordt veel vernield. Omwonenden worden tot laat in de nacht, met name op zaterdag en zondag, uit hun nachtrust gehouden door het vele kabaal. De politie heeft handenvol werk om grote ongeregeldheden te voorkomen, maar ziet geen kans de straat na sluitingstijd snel te ontruimen. Er zijn tussen gemeente, politie en eigenaar al diverse gesprekken gevoerd, echter zonder aantoonbaar resultaat. De laatste maanden is del overlast weer duidelijk toegenomen.! De overlast werd niet alleen veroor-' zaakt door de bezoekers van de horecagelegenheid maar ook door de exploitant zelf. De volumeknoppen van de geluidsinstallatie worden met grote regelmaat ver opengedraaid. Er zijn inmiddels geluidsmetingen verricht. Het aantal gemeten decibels ligt ver boven het toelaatbare en wordt veroorzaakt door de geluidsapparatuur.

Omwonenden hebben afdoende maatregelen geëist. Het college wil voorkomen dat het tot een confrontatie komt. Wanneer de laatste waarschuwing aan het adres van de exploitant geen resultaat heeft, zal de gemeente verregaande maatregelen treffen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.