+ Meer informatie

Benoeming van NBG-secretaris

1 minuut leestijd

HAARLEM — Het bestuur van het Nederlands Bijbelgenootschap heeft de heer R. van Holst Pellekaan (61) benoemd tot algemeen secretaris-ad interim tot de komst van een definitieve opvolger van dr. A. de Kuiper.

Van Holst Pellekaan is al 35 jaar verbonden aan het bijbelgenootschap. Hij begon zijn werkzaamheden in 1946 in Indonesië, waar hij meegewerkt heeft aan de oprichting van een zelfstandig Indonesisch Bijbelgenootschap.

Dr. A. de Kuiper neemt op 13 juni officieel afscheid van het Nederlands Bijbelgenootschap. Twee dagen later vangt hij zijn werkzaamheden aan als secretaris voor algemene zaken van de hervormde synode.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.