+ Meer informatie

Drieduizend kilo hasj onderschept

1 minuut leestijd

SPRANG CAPELLE — De rijkspolitie in Sprang-Capelle heeft in de nacht van maandag op dinsdag in een loods in die gemeente drieduizend kilo hasj in beslag genomen. De actie werd uitgevoerd in samenwerking met de recherche van de rijkspolitie Den Bosch.

De hasj heeft een kleinhandelswaarde van 24 miljoen gulden, aldus de politie. De 43-jarige eigenaar van de loods is aangehouden. Volgens de politie heeft hij geweten dat de hasj in zijn loods lag. De man zelf beweert dat hij van niets weet en dat hij de loods aan een onbekende heeft verhuurd. De hasj was verpakt in 157 dozen. De politie, die geen verdere mededelingen wil doen, had lucht van de zaak gekregen door anonieme tips.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.