+ Meer informatie

Jogger vindt vijf Ujken in Belgisch bos

1 minuut leestijd

BRUSSEL (RTR) - In een bos in het zuidwesten van België zijn vijf lijken gevonden. Dit heeft de politie vanmorgen meegedeeld. De politie in Ath wilde alleen kwijt dat de gerechtelijke autoriteiten de zaak in onderzoek hebben.

Onder aanhaling van de krant "Le Rappel" heeft de Belgische radio gemeld dat de lijken, waarschijnlijk van kinderen en tieners, bijeengebonden in plastic vuilniszakken zaten. Een jogger heeft de politie gisteren op de hoogte gesteld van zijn ontdekking. Terwijl hij aan het joggen was, had hij de zakken met een deken eroverheen gezien naast een pad langs de autoweg niet ver van Beloeil, op ruim 50 km ten zuidwesten van Brussel.

De slachtoffers komen vermoedelijk niet uit de streek. De laatste tijd zijn er geen kinderen uit de buurt als vermist opgegeven. Onderzoek van de lijken heeft nog niet tot identificatie van de slachtoffers geleid, aldus de radio.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.