+ Meer informatie

TERDEGE

1 minuut leestijd

Vandaag treft u bij de krant het juninummer van Terdege aan. Centraal staat deze keer de noodzaak van bezuinigen op de gezinsuitgaven en de problemen die zich daarbij kunnen voordoen. Daarnaast kunt u in Terdege lezen over totaalweigeraars en vertelt een zeemansvrouw over het lange alleen zijn wanneer haar man op zee is, maar ook over de blijdschap als hij weer thuiskomt.

De voorbereidingen op de komende bruiloft van Lady Diana en Prins Charles krijgen eveneens de nodige aandacht, terwijl één onzer verslaggevers in een hoogspanningsmast geklommen is om te kijken wat lijnwerkers nu eigenlijk voor werk doen. Verder uiteraard de gebruikelijke rubrieken.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.