+ Meer informatie

.egiosnippers

2 minuten leestijd

de gemeente Ruinen, waren op agressieve wijze van deur tot deur aan het bedelen. De pohtie maakte hun duidelijk dat op deze wijze bedelen in Nederland niet is toegestaan en bracht hen terug naar het opvangcentrum. meter diepe put in een zandhelling op de camping De Schatberg in het Noordlimburgse Sevenum is gistermiddag rond half drie een vijftienjarige jongen uit Andijic om het leven gekomen. Dit heeft een woordvoerder van de rijkspolitie van de groep Horst meegedeeld. Hij weigerde de naam van het slachtoffer bekend te maken, aangezien nog niet alle familieleden van de jongen in kennis konden worden gesteld van het voorval. Het slachtoffer, dat met zijn ouders op vakantie was in Sevenum, werd onder een schuivende zandlaag bedolven toen hij zich in het gegraven gat bevond. Andere kinderen met wie de jongen aan het spelen was, wisten zich tijdig in veiligheid te stellen. Open Monumentendag, 14 september, zal VlaardingerAmbacht ter gelegenheid van dit feit een centrale plaats in allerlei festiviteiten krijgen. De gasten die nog daadwerkelijk klerk, commies of zelfs veldwachter zijn geweest, werden na de ontvangst door onder anderen burgemeester A. A. J. M. van Lier van Vlaardingen geconfronteerd met foto's uit het Ambacht van vijftig jaar geleden en met archiefstukken die zij indertijd zelf nog geschreven hebben.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.