+ Meer informatie

Besprekingen

1 minuut leestijd

Vandaag begonnen in Beiroet besprekingen over een mogelijke oplossing van de crisis. Ook de Syrische minister van buitenlandse zaken Abdul Halim Khaddam zou daaraan deelnemen. Maar de radio van de christelijke falangisten berichtte zondag dat de kansen op het welslagen van dat overleg verder zijn verslechterd door de aanvoer van Syrische versterkingen rond de belegerde christelijke • stad Zahle en door de Israëlische waarschuwingen aan het adres van Syrië.

Koeweit en Saoedi-Arabië hebben de betaling van 40 procent van hun financiële bijdrage aan de Syrische legermacht in Libanon opgeschort. De minister van buitenlandse zaken van Koeweit, sjeik Sabah al-Ahmed al-Sabah zei in een dagbladinterview dat de twee landen ontevreden zijn over het uitblijven van de driemaandelijkse rapportage over het optreden van de Syrische troepenmacht.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.