+ Meer informatie

openbaar water te bevinden.

1 minuut leestijd

Hierdoor zal het mogelijk worden om de wildgroei tegen te gaan met het plankzeilen of surfen op de viskolk in de zogenaamde „Varkenshoek". In het afgelopen jaar werd deze kolk regelmatig op zondag en in de week benut door plankzeilers. ' - nieuwe distributiecentrum op het industrieterrein Dombosch in tegenwoordigheid van vele genodigden en van Toyota's president S. Yamamoto.

In het voorstel van B. en W. werd erop gewezen dat de bestemming van de desbetreffende ontzandingsplas in het daar geldende bestemmingsplan de functie van viskolk heeft, terwijl de aangrenzende gronden de bestemmingen bos en open agrarisch gebied hebben. Het college kwam dan ook tot de slotsom dat thans twee vormen van recreatie in dit gebied plaatsvonden, die niet gemakkelijk met elkaar zijn te ver. enigen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.