+ Meer informatie

Nieuwe vestisfing; Van dier Graaf's orgelhaiidel

1 minuut leestijd

CAPELLE^A/D IJSSEL — Woens dag wordt de nieuwe vestiging van Van der Graaf's orgelhandel de Koperwiek geopend. Het is de tweede vestiging, de andere is gevestigd in een winkelgalerij aan de Doormanstraat. De nieuwe vestiging is nodig doordat men de klanten in alle orgels waar men dealer van is wil tonen.

Was tot op heden de orgelverkoop het voornaamste, vanaf de opening kan men bij Van der Graaf ocdc piano's kopen. Eveneens zal er een groot assortiment kleine muziekinstrumenten en muziekstukken komen. Verder heeft Van der Graaf's orgelhandel op twee plaatsen een prakticum gevestigd, één aan de Rotterdamseweg te Krimpen a d IJssel, het tweede bomt bij de nieuwe zaak aan de Koperwieik. Het prakticium maakt het mogelijk dat de bezitter van een elektronisch orgel zijn instrument snel ksn bespelen. Aan deze ontwükteeUng ligt een bescheiden begin ten grondslag. Negenendertig jaar geleden begon de vader van de heer Van der Graaf met het schoonmaken en repareren van harmoniums. Nu geniet de orgelhandel een grote bekendheid, wat blijkt Uit de verkoop vim orgel» door het gehele landi

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.