+ Meer informatie

SoW-moderamina sturen brief naar alle kerkenraden

1 minuut leestijd

UTRECHT - De synodebesturen (moderamina) van de drie Samen op Weg-kerken hebben alle kerkenraden een brief gestuurd. Daarin doen ze een indringend verzoek om de voorgenomen kerkvereniging in hun gemeenten aan de orde te stellen.

In het licht daarvan vragen zij hen ook om intensief met elkaar te spreken over de vraag wat God in deze tijd van ons vraagt. Bovendien vragen ze om voorbeden in de eredienst. Zij zeggen te beseffen dat deze vereniging voor sommigen een bron van vreugde is, voor anderen daarentegen een reden voor verwarring en zorg.

In de brief gaat de aandacht ook uit naar "hen die vaak het gevoel hebben dat hun bezwaren niet werkelijk worden gehoord."

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.