+ Meer informatie

den vaak geblokkeerd door de opmerking: met al die moderne fratsen doen we niet mee, onze voorouders hebben die kerken bestemd voor de eredienst. Maar dat gaat

1 minuut leestijd

VOLLENHOVE — Bij een ongeval op de weg VoUenhove-Zwartsluis is vrijdag-

worden verhandeld. Bij onderzoek vond de politie een plak hasj van 250 gram, die eigendom was van de 46-jarige G. F. Alle drie de mannen zijn in verzekering gesteld.

ELST — De 19-jarige J, J. M. Leenders uit Eist is zaterdag in zijn woonplaats met de fiets verongelukt. Volgens de rijkspolitie sloeg de jongen onvoorzichtig linksaf, waarbij hij van achteren door een auto werd gegrepen. 50 onder Epe met haar auto over de kop geslagen en vervolgens uit de auto geslingerd. Zij was op slag dood. Een zusje werd met een shock naar een ziekenhuis in Zwolle overgebracht. knipperlichtinstallatie goed. avond de 7-jarige S. T. van _

de Laar uit Marknesse niet Op, aldUS Zaterdag ds. H.
(NOP) om het leven geko- p — men. De jongen zat in de auto van zijn ouders, die beiden gewond raakten. De 32jarige vrouw is er volgens de rijkspolitie ernstig aan toe. De auto van het gezin raakte door onbekende oorzaak van de weg en belandde in een droge sloot.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.