+ Meer informatie

Van rijke moeder naar bijstandsniveau

Bonden overleggen met Vendex International over reddingsplan

1 minuut leestijd

UTRECHT (ANP) - De vakbonden gaan morgen overleggen met de hoofddirectie van Vendex International over het reddingsplan voor de Vroom & Dreesmann-warenhuizen. Over een bij'drage van de werknemers valt pas te praten als de Vendex-aandeelhouders de eerste stap zetten, de banken duidelijk maken dat zij garant staan voor het voortbestaan van Vendex en V & D en het concern volledige openheid van zaken geeft over de vooruitzichten voor de warenhuizen.

Het cao-overleg voor de V & D-warenhuizen -met in totaal 16.000 werknemers- is in afwachting van het overleg met de hoofddirectie van Vendex opgeschort tot volgende week, zo heeft bestuurder G. Toussaint van de Dienstenbond FNV gisteren meegedeeld.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.