+ Meer informatie

Priester terecht

1 minuut leestijd

WASHINGTON — De Amerikaanse priester Roy Bourgeois, die op 16 april in El Salvador verdween, is weer terecht. Hij meldde zich woensdag in de Amerikaanse ambassade in El Salvador en zei te willen terugkeren naar de Verenigde Staten. Hij was zich er kennelijk niet van bewust dat hij gezocht werd, zo heeft het Amerikaanse ministerie van buitenlandse zaken meegedeeld. De priester ging naar EL Salvador als tolk voor een televisieploeg. Hij werd voor het laatst gezien op 16 april toen hij van zijn hotel naar een winkel ging. Gezien eerdere moord op Amerikaanse zusters in El Salvador, veroorzaakte de verdwijning van de priester grote bezorgdheid.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.