+ Meer informatie

DEN HAAG

1 minuut leestijd

• LEEUWARDEN (ANP) - Onderzoek door de rijksrecherche heeft geen bewijs opgeleverd dat de Leeuwarder advocaat mr. J. de Goede valsheid in geschrifte zou hebben gepleegd. Er zal dan ook geen strafvervolging tegen hem worden ingesteld.

(Statenkwartier). Tel. 070-3555312 Ma. gesloten, do. koopavond. Dat heeft het arrondissementsparket in Leeuwarden gisteren bekendgemaakt. Volgens een eerdere aangifte zou De Goede valsheid in geschrifte hebben gepleegd in een akte die was overgelegd in een civiele procedure van de gemeente Leeuwarden en een autosloper. De Goede trad op als advocaat van de gemeente. Ook zou de advocaat druk hebben uitgeoefend op een wijkagent om enkele passages in een rapport te wijzigen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.