+ Meer informatie

VS-priester Salvador verdwenen

1 minuut leestijd

SAN SALVADOR — In de Salvadoriaanse hoofdstad San Salvador is zondag op klaarlichte dag de Amerikaanse priester, Roy Bourgeois, lid van de orde "Mary Knoll" verdwenen. Dit heeft de Amerikaanse ambassade in San Salvador maandag bekendgemaakt.

De 38-jarige priester, afkomstig uit Chigaco, was vorige week donderdag in het land aangekomen om als tolk te dienen voor een aantal verslaggevers van de Amerikaanse omroepmaatschappij CBS, aldus de ambassade. Hij heeft om 10.00 uur 's ochtends zijn hotel Camino Real verlaten met de mededeling dat hij een half uur weg zou blijven om medicijnen te kopen. Sindsdien is niets meer van hem vernomen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.