+ Meer informatie

President Singapore overleden

1 minuut leestijd

SINGAPORE — President Benjamin Henry Sheares van Singapore is dinsdag op 73-jarige leeftijd overleden. Volgens de officiële bekendmaking was Sheares in coma geraakt nadat hij drie dagen geleden getroffen was door een hersenbloeding.

Sheares was staatshoofd van Singapore sinds 1970, toen hij de intussen overleden Joesof Bin Isjak opvolgde. Het presidentschap van Singapore is een zuiver ceremoniële zaak en de be- litairen werd beantwoord. Een 21-jarikledar van het ambt handelt paar aan- ge jongen die werd geraakt overleed in wijzingen van de eerste minister, in het ziekefthuis. Sheares geval Lie Kwan Yew. In Londonderry trokken honderden

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.