+ Meer informatie

Regio-jSiURppoirs

1 minuut leestijd

ECHTELD — Op aandringen van de PvdA en VVD hebben B en W van Echteld donderdagavond hun voorstel tot bouw van dorpshuizen in Ochten en IJzendoorn teruggenomen. Met name in de PvdA is er onenigheid over de hoogte van de bouwkosten waardoor onder andere de onroerend goedbelasting verhoogd moet worden. Op U juni zal de kwestie in een extra raadsvergadering worden behandeld.

EDE — B en W van de gemeente Ede stellen de gemeenteraad voor grond te verkopen aan de Christelijke woningbouwvereniging „Plicht getrouw" te Bennekom. Het betreft hier bijna 6500 vierkante meter grond aan de Weerkruislaan en Acacialaan te Bennekom. Op deze gronden zijn 37 woningwetwoningen gebouwd. De gemeente wil de grond verkopen voor een bedrag van bijna 435.000 gulden. GOES — Donderdag is overleden de heer D. Tanis, fractievoorzitter van het CDA in de gemeente Goes. De heer Tanis is in 1913 geboren, was raadslid in de gemeente Velsen en verhuisde in 1967 naar Goes. Vanaf 1979 was hij fractievoorzitter van het CDA in Goes. EDE — Voor de eerste maal heeft het Ministerie van Binnenlandse zaken een examen afgenomen van brandweerpersoneel voor GROESBEEK — De 70jarige Hendrikus van Dijk is donderdag op de Binnenveldweg in Groesbeek om het leven gekomen. De man kwam met zijn bromfiets door nog onbekende oorzaak op een spoorwegovergang tot stilstand en werd daar gegrepen door de nade

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.