+ Meer informatie

Waarom nu deze Open brief ?

2 minuten leestijd

De ondertekenaars staan van harte achter de nieuwe lijsttrekker Ir. Van Rossum. Zij roepen alle Protestanten op niet voor een verwaterd ofkarisloos parlij-programma te kiezen doch voor een principi├źle. Christelijke Partij. Voor het veelomvattende 2e Kamerwerk: als 't kan, een 4e man. Maar nu Ds. Abma terugtreedt, stellen wij dat naast de man van de B├Ętawetenschappen (Ir. Van Rossum) in ieder geval een,kenner van de Alpha-wetenschappen (inzonderheid een jurist) onze fractie moet steunen, die tevens de talrijke kiezers van HervormdGereformeerde huize duidelijk vertegenwoordigt. Mr. G. Holdijk uit Apeldoorn, juridisch medewerker van de 2e kamerfractie, is de man die qua opleiding en ervaring o.i. in ieder geval de fractie moet komen versterken. Denk alleen maar aan zijn kolossale aandeel bij de opstelling van het initiatief-voorstel 'Wet bescherming menselijk leven' (SGP-GPV) en bij de parlementaire behandeling van het wetsontwerp 'Afbreking zwangerschap'. Dit dwong bij vriend en vijand respect af! Wij prijzen ons gelukkig dat Mr. Holdijk bereid is de loodzware taak van Kamerlid op zich te nemen. ledere stem uitgebracht op nummer 4 van lijst Sis winst voor de S.G.P.: winst voor de kwaliteit van onze fractie winst voor de juiste afspiegeling winst voor de saamhorigheid. Weet dat de opMr. Holdijk uitgebrachte voorden geldig op de S.G.P. lijst te zijn uitgebracht.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.