+ Meer informatie

Actiekaravaan 'voor het leven' start in Den Haag

1 minuut leestijd

DEN HAAG - In Den Haag startte gisteren vanaf het Binnenhof de actiekaravaan voor het leven met een grote partij lakens waarop de namen vermeld staan van ongeboren kinderen. De grote motor achter ook deze actie is drs. L. F. Dorenbos van de stichting Schreeuw om Leven te Hilversum.

Dorenbos zegt niet langer te kunnen leven met de schijnheilige houding van zowel christelijke als nietchristelijke Nederlanders die jaar in jaar uit maar blijven toestaan dat ongeboren kinderen worden vermoord. Hij ziet een opdracht voor deze nieuwe actie in Spreuken 24:10-12.


„Wij hebben het over het nationaal milieuplan en regelen alles en gaan er miljarden voor uittrekken. Wij zijn te beroerd om ons in te zetten voor het overleven van onze eigen kinderen, per jaar 40.000. Het is toch verschrikkelijk", zo zegt Dorenbos. De 'levenskaravaan' reed gisteren Van Den Haag naar Leiden. Vandaag komt hij te Utrecht en morgen in Heemstede. Alle inwoners van Nederland moeten voor de keus geplaatst worden: Doorgaan met het doden van ongeboren kinderen of stoppen. Dorenbos wil een nationaal ontwaken uit de abortusroes.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.