+ Meer informatie

Ontmoetingsdag D.V. 8 april 1972

2 minuten leestijd

Het lijkt ons niet nodig nog eens een dringende oproep te plaatsen om deze ontmoetingsdag bij te wonen. Velen zullen het voornemen hebben om die dag naar Dordt te reizen. Er zijn vele mogelijkheden. We verwachten, dat de meeste bezoekers per auto of autobus zullen komen. Dat is natuurlijk erg eenvoudig. Men stapt bij de deur in en stapt bij de kerk uit. Er zijn er wellicht ook, die aangewezen zijn op vervoer per trein. Nu, dat is ook niet al te bezwaarlijk. Het kerkgebouw van Dordrecht-centrum ligt dicht bij het station en is gemakkelijk te voet te bereiken. Ook per trein kan men gemeenschappelijk reizen, wat een aanzienlijke besparing van kosten geeft. Men kan daarvoor het beste bij het station informeren. De regeling komt hierop neer, dat er twee-plussers kaarten zijn.

Die kan men krijgen als men een legitimatiekaart met foto heeft — die men ook aan het station verkrijgen kan. Een biljet voor 2 personen kost dan f 35,—, voor 3 personen f 40,—, voor 4 f 45,— en voor 5 f 50,—. Meer personen kunnen niet op zo’n twee-plusser kaart reizen.

Maar dan kan men voor de volgende 5 personen dezelfde procedure volgen. Dit betekent, dat men voor f 10,— per persoon uit het verste hoekje van ons land naar Dordt kan reizen en zelfs met de laatste trein weer thuis kan komen. We meenden er goed aan te doen dit nog even door te geven. Wellicht is dit voor sommige aanstaande bezoekers van belang.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.