+ Meer informatie

Nieuwe voorzitters VGS en Driestar

1 minuut leestijd

GOUDA — Ds. M. Golverdingen, predikant van de Gereformeerde Gemeente te 's Gravenzande is verleden week benoemd tot voorzitter van de Vereniging voor Gereformeerd Schoolonderwijs (VGS).

Ds. Golverdingen is benoemd in de vacature, die ontstaan is door het vertrek van de vorige voorzitter, drs. A. Vergunst, naar Kalamazoo (USA).

De VGS houdt op zaterdag 13 juni een buitengewone ledenvergadering in de kerk van de Gereformeerde Gemeente te Gouda. Dit in verband met het feit dat men op 1 januari 1982 wil starten met een eigen schoolbegeleidingsdienst.

Bij „De Driestar" te Gouda is benoemd tot voorzitter de heer G. H. Verweij te 's Gravenhage. Hij is gekozen uit het midden van het bestuur in verband met het feit dat de vorige voorzitter zich terugtrok.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.