+ Meer informatie

^"'"^' ontwikkeim-

1 minuut leestijd

gen van de Indonesische economie, ondanks de grote deviezeninkomsten als gevolg van de gestegen olieprijzen en ondanks de flinke deyiezenreserve van Indonesië, vinden de landen, die samenwerken in de intergouvernementele groep voor Indonesië (IGGI) dat Indonesië hulp van het buitenland nodig blijft hebben omdat nog een groot aantal van de bevolking grote armoede lijdt en omdat het aantal werklozen in Indonesië ieder jaar met ongeveer twee, miljoen man groeit.

Indonesië heeft voor het nieuwe financiële jaar, dat loopt van april 1981 tot april 1982, 2,1 miljard dollar aan buitenlandse financiële hulp gevraagd. De IGGI-landen en -instellingen vinden, dat dit bedrag terecht werd gevraagd. Men zegde ongeveer 1,8 miljard aan hulp toe. De hulp voor het nieuwe financiële wijder verbreid en ogenblikkelijker jaar zal minder voedselhulp bevatten waren dan na de dood van Bobby en de nadruk zal meer liggen op techniSands, bereikten zij volgens de politie sche hdlp en de overdracht van technoniet dezelfde hevigheid. logische kennis.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.