+ Meer informatie

Slachtoffer van mishandeling uit coma

1 minuut leestijd

NIJMEGEN Het vijftienjarige meisje uit De Heurne bij Dinxperlo dat vier weken geleden in coma werd gevonden na een zeer zware mishandeling is bijgekomen. Dat heeft een woordvoerder van de rijkspolitie district Nijmegen gistermiddag meegedeeld. Het is nog niet duidelijk of het meisje helemaal zal herstellen van haar verwondingen.

Volgens de politiewoordvoerder heeft de behandelend neuroloog van het Nijmeegse Canisius-Wilhelminaziekenhuis, waar het meisje opgenomen is, gezegd dat contact met haar nu weer mogelijk is. Het meisje is echter nog niet door de politie verhoord. Dat laat haar toestand nog niet toe. De politie hoopt in latere instantie uit haar verklaringen aanwijzingen te krijgen die kunnen leiden tot aanhouding van de daders.

Het recherchebijstandsteam werkt nog steeds aan een aantal tips die de politie binnengekregen heeft nadat er in Dinxperlo en omgeving een huis-aan-huiskrant verspreid was over de mishandeling van het meisje "en, twee weken later, van een 22-jarige jongen. De hoofdofficier van Justitie in Arnhem heeft inmiddels een beloning van 25.000 gulden uitgeloofd voor de gouden tip in deze zaak.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.