+ Meer informatie

Opgemerkt

1 minuut leestijd

Deze rubriek is bedoeld om te reageren op de redactionele inhoud van het RD. Alle inzendingen (maximaal 30 regels) moeten voorzien zijn van naam en adres van de schrijver en de titel van deze rubriek. Plaatsing van Ingezonden stukken betekent niet dat de hoofdredactie met de inhoud daarvan instemt. Ingezonden brieven die vanwege hun lengte of inhoud, of vanwege ruimtegebrek niet voor plaatsing in aanmerking komen, worden niet teruggestuurd. sen weer van voedsel wordt voorzien. Daarnaast hanteert hij ook nog een oneigenlijk argument, nl. dat een organisatie met ruim 40.000 leden niet het Nederlandse volk vertegenwoordigt. Er is niet nieuws onder de zon. Ook Sanballat zei eens: „Wat doen die amechtige joden?" Nehemia 4:2.

Leest u de geschiedenis rond Sanballat en de zijnen nog maar eens na en dan ook Nehemia's antwoord en gebed in die moeite. En als de rechter vindt dat de Nening mee te'ftïmden, laten wij er dan met de hulp van de Heere aan werken dat het aantal leden van de NPV groter wordt. Is dat te veel gevraagd? Nee toch! Doen dan!! Maar laat ons werken en bidden en biddend werken. Laten Nehemia en de zijnen ons tot een voorbeeld zijn.

W.Mak Warande 180b 3117 CM Schiedam

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.