+ Meer informatie

iO'Siifipiiürs

1 minuut leestijd

NIEUW-LEKKERLAND — De Raad heeft donderdagavond een milieucommissie opdracht gegeven vragen te stellen aan de technische milieudienst „Drechtsteden" inzake de oplossing van het afval, dat uit de op te stellen zeshonderd Nflegawatt kolen gestookte elektriciteitscentrale komt. Volgens een binnengekomen nota inzake deze centrale weet men nog geen raad met een paar honoferdduizend ton afval die vrijkomt. De gemeente wil de TMD attenderen op het feit dat de TMD pas een hinderwetvergunning afgeeft wanneer er een oplossing is voor het afval.

stuk letterlijk luidde. „De neem niet aan, dat uw college het deeltijdhuwelijk als alternatieve samenlevingsvorm wil", was de reactie van de CDA-er drs L. H. B. Rienks (leraar Nederlands!). Hij stelde dan ook voor de volgorde te wijzigen: voor het op parttime-basis voltrekken van huwelijken. Burgemeester Van de Linde nam de wijziging direct over. ROTTERDAM - Het stadsbestuur van Rotterdam heeft besloten dat dinsdag 5 mei (bevrijdingsdag) een vrije dag zal zijn voor de rond 2.700 gemeente-ambtenaren. Of die dag aan het personeel zal worden geschonken of dat er een verplichte snipperdag moet worden opgenomen, zal nog door b en w worden beslist.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.