+ Meer informatie

Regiosnippers **

1 minuut leestijd

LOPIK — De 22-jarige A. Stigter is zaterdagavond bij een verkeersongeluk op de Lopikerweg-Oost in haar woonplaats om het leven gekomen. Op haar flets werd zij door een personenauto geschept. De vrouw overleed ter plaatse.

West-Vlaanderen, door het college van b. en w. ontvangen. Doel van het bezoek is, zich te laten informeren over de gemeentelijke herindeling van Zeeland. De bond is hierin geïnteresseerd vanwege de gemeentelijke herindeling in België, die op 2 januari 1977 plaatsvindt. De jongen werd op de fiets aangereden door een personenauto en 30 meter meegesleept. Volgens de automobilist, die na het ongeluk doorreed maar even later door de politie kon worden aangehouden, reed het kind vanaf de parkeerstrook onverwacht de rijbaan op. tot stilstand. De auto brak hierbij in tweeën Drie inzittenden zijn ernstig gewond overgebracht naar een ziekenhuis in Veghel.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.