+ Meer informatie

Potproblemen

1 minuut leestijd

Een rubriek, speciaal voor moeders met kleine kinderen, samengesteld door Ella Paauwe. Martijn van één jaar verhaalt zijn belevenissen in dichtvorm en moeders vertellen over hun ervaringen met hun eigen kroost. Het potje, praat me er niet van! Daar zie ik nou niks lolligs an. Die luier draag ik niet voor niets. Eén nadeeltje; het ruikt wel iets... Bij 't klimmen zie ik geen gevaar. Dat is wel waar, maar 't is zo raar: zie ik iets hoogs, ik móet erop. Al roept mams honderd keer: pas op! Met tandjes ben ik minder vlot. Veel bobbels, maar 'k loop niet voor spot. Mijn glimlach is toch zo charmant, men ziet alleen die ene tand. Soms heb ik ruzie met een plant. Dan wil ik voelen met mijn hand. Wat is zo'n bloemetje toch flauw: raak ik hem aan, dan valt-ie gauw.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.