+ Meer informatie

Als leem in Zijn hand Vergeef mij, Natasja

2 minuten leestijd

Totaal 203 pagina's. Prijs als paperback: f. 22,50 Wonend in de Oekraïne wordt Arthur Gesswein, zoon van Duits-Russische ouders, in 1942 gedwongen om met de Duitse troepen mee terug te trekken naar Berlijn. Daar wordt hij in 1945 gevangen genomen door de Russische troepen en naar Kazachstan gedeporteerd. Dan begint een levensverhaal, dat eigenlijk één lange lijdensweg wordt van processen en veroordelingen, die tenslotte uitmondt in

IBONI
Zend mij de volgende boeken rechtstreeks / via boekhandel' ex. HONING UIT DE ROTS. Paperback f. 22,50 _i ex. ALS LEEM IN ZIJN HAND • Paperback f. 22,SO •• ex. VERGEEF MIJ, NATASJA. Paperback f. 19,50 •• . Plaats:. Bankrekening- of gironummer:— "doorhalen wat u niet wenst. In open envelop zonder postzegel zenden aan: Uitgeverij T. Wever b.v.. Antwoordnummer S, 8800 VB Franeker. g •• Totaal 256 pagina's, waarvan 16 fotopagina's. Prijs als paperback: f. 19,50 Voor de westkust van Canada waagt Sergei Kourdakov met succes zijn sprong naar de vrijheid. Het is een dramatisch hoogtepunt in het leven van een man die in een steeds groter gewetensconflict komt met zichzelf. Als politiefunctionaris krijgt Kourdakov een speciale opleiding in de Sovjetunie. Zijn toekomstige taak: het opsporen en molesteren van christenen. Belast met de leiding van deze pogroms, kwijt Kourdakov zich aanvankelijk enthousiast van zijn taak. Maar al spoedig komt hij tot inkeer, getroffen door de houding van zijn slachtoffers, waaronder het christenmeisje Natasja. Dan besluit hij naar het Westen uit te wijken. Een indrukwekkend boek, waarvan intussen al 50.000 exemplaren hun weg hebben gevonden. Vul de boekbon in en stuur hem vandaag nog aan uw boekhandel of (in open envelop zonder postzegel) aan: Uitgeverij T. Wever b.v.. Antwoordnummer 5, 8800 VB Franeker. U kunt natuurlijk ook telefonisch bestellen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.