+ Meer informatie

Stichting Bonisa benoemt C. P. Baaij tot bureaumanager

1 minuut leestijd

LISSE - Het bestuur van stichting Bonisa Zending heeft C. P. Baaij (35) uit Norwich benoemd tot bureaumanager/voorlichter. De benoeming gaat per 1 april in.

De in Lisse geboren Cornelis Peter Baaij volgde een middelbare opleiding elektrotechniek. Hij werkte drie jaar in Lisserbroek, dertien jaar in Hoofddorp, waarna hij in april 1998 naar Canada emigreerde. Daar heeft hij een leidinggevende functie bij een elektrotechnische onderneming in Burgesville. Baaij volgde diverse cursussen op het gebied van administratie en organisatie voor leiddinggevenden en opdrachtverwerving in dienstverlenende bedrijven.

Baaij neemt de plaats in van voorlichter Th. Schultink, die vorig jaar september het werk bij Bonisa Zending verwisselde voor een baan in het onderwijs. Daarnaast zal de nieuwe bureaumanager een aantal taken overnemen van mevrouw M. A. Mijnders-van Woerden, de nu 78-jarige oprichtster van Bonisa Zending.

In zijn woonplaats Norwich is Baaij lid van de Netherlands Reformed Congregation, de zusterkerk van de Gereformeerde Gemeenten. Het gezin Baaij-Hakkenberg zal zich, met hun vier kinderen, in Lisse vestigen, waar ook het hoofdkantoor van Bonisa is gevestigd.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.