+ Meer informatie

Civitas Sludiorotum Fundamante Reformate

1 minuut leestijd

Nu het nieuwe academische jaar weer begonnen is, grijpt het Bestuur van het C.S.F.R. de gelegenheid aan, die studenten, die naast hun vakstudie zich willen verdiepen in problemen van andere aard, te wijzen op het bestaan van de C.S.F.R.

Deze vereniging (waarvan de leden voortkomen uit de Ned. Herv. Kerk (Ger. richting), Ger. Gem., Chr. Ger. Kerk en Oud Ger. Gem.) is een studievereniging, waarvan het lidmaatschap, naast dat van de bekende gezelligheidsverenigingen, van groot belang kan zijn voor cle ontplooiing van cle student, doordat hij in eigen sfeer de eigen problemen kan bespreken.

Zij, die nader willen kennis maken met het streven van de C.S.F.R. kunnen zich in verbinding stellen met de ab-actis, de heer A. Hakkesteegt, Hof van Delftlaan 96, Delft of met de heer W. den Besten, Flamingostraat ISbis, Utrecht.. Een ieder, clie belang stelt in het maandblad ā€˛Wapenveld", kan gratis proefnummers aanvragen bij mej. M. M. van Harmelen, De Sav. Lohmanlaan 483, Den Haag.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.