+ Meer informatie

.egiosnippers

2 minuten leestijd

werk. Toen het klooster plotseling ging branden, hebben zij zelf de brandweer gebeld, aldus de politiewoordvoerder. De beide jongens zijn aangehouden. De technische recherche stelt vandaag een onderzoek in naar de brand. dett. De politie is op zoek naar een ongeveer 1,80 meter lange man met opvallend kort, blondgeverfd haar. De andere man was kleiner en is een negroïde type. Eventuele getuigen wordt gevraagd zich te melden bij de Goudse politie. In de nacht van 31 december op 1 januari zijn er talloze vernielingen aangebracht aan particuliere en openbare gebouwen in Leerdam. Op nieuwjaarsdag werd duidelijk dat 1991 niet onverdeeld goed begonnen was. De textielzaak van Bel op de hoek Kerkstraat/Westwal brandde vrijwel volledig uit. Het onderzoek naar de oorzaak daarvan loopt nog. De ruiten van het nieuwe station werden geheel vernield en ook in de Grote Kerk werden stenen en vuurwerk naar binnen gegooid. Diverse bomen werden afgebroken en bloembakken omgekeerd. De totale schade is nog niet bekend. der Katrien. Een ijsbeerwijfje heeft weliswaar vier tepels, maar slechts twee daarvan geven melk. De drie jonge ijsbeertjes moesten daarom voor het zogen worden omgewisseld. Voor diergaarde Blijdorp is december een recordmaand geworden. Doorgaans is de laatste maand van het jaar goed voor ongeveer 12.500 bezoekers, maar door de geboorte van een olifantje vorige maand hebben meer dan 50.000 mensen de kassa gepasserd. Alleen afgelopen zondag kwamen er al 7000 op kraamvisitie bij „moeder en dochter". Volgend jaar december gaat de eerste paal de grond in voor een nieuw en groter olifantenverblijf, dat 6,5 miljoen gulden gaat kosten. Een noodzakelijke investering, omdat de diergaarde maandag bekendmaakte dat er mogelijk nog twee olifanten zwanger zijn.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.