+ Meer informatie

Lichaam in koffer in Almere-Haven

3 minuten leestijd

ALMERE - De politie heeft zaterdag een lichaam gevonden in Almere-Haven. Het zat in een koffer die in een slootje dreef in de buurt van de wijk De Uithof. Het lichaam is overgebracht naar het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) voor onderzoek.

Barnevelder vast na mishandeling agent

BARNEVELD - De politie heeft zaterdagavond een 27-jarige Barnevelder aangehouden op verdenking van mishandeling van een politieagent. Twee agenten gingen poolshoogte nemen na een melding van geluidsoverlast uit een café. Een van hen kreeg een stomp in de rug. De agent deed aangifte van mishandeling. De Barnevelder meldde zich later bij het bureau.

Culemborger belaagd met pepperspray

CULEMBORG - Een 31-jarige man uit Culemborg heeft aangifte gedaan van mishandeling door een kennis. Die beschuldigde de Culemborger ervan iets vervelends over hem te hebben gezegd tegen bekenden. De kennis spoot hem pepperspray in de ogen.

Partner winkeldievegge mishandelt verkoper

DEN BOSCH - Een 23-jarige schoenenverkoper is zaterdag in het ziekenhuis terechtgekomen, nadat hij in Den Bosch was mishandeld door de partner van een vrouw die vrijdag een paar schoenen probeerde te stelen. De twee kwamen zaterdag verhaal halen in de winkel aan de Hinthamerstraat in het centrum van Den Bosch. De politie heeft het stel aangehouden.

Politie zoekt naar identiteit dode man

DEN HAAG - De politie tast nog in het duister over de identiteit van de dode man die zaterdag door een voorbijganger werd gevonden in het recreatiegebied Madestein in Den Haag. Wel is vast komen de staan dat het gaat om een blanke man van tussen de dertig en vijftig jaar oud met kort donker haar, die door een misdrijf om het leven is gekomen. De politie deed gisteren sporenonderzoek op de plaats waar het lichaam is gevonden.

Haags echtpaar gewond na brand

DEN HAAG - Een Haags echtpaar is gisterochtend bij een brand in hun woning ernstig gewond geraakt. Door nog onbekende oorzaak ontstond midden in de nacht brand in hun woning. Beiden werden met ademhalingsproblemen en ernstige brandwonden naar een ziekenhuis vervoerd.

Directeur gevangenis Dordt op non-actief

DORDRECHT - Een unitdirecteur van de penitentiaire inrichting Dordtse Poorten in Dordrecht is deze week op non-actief gesteld. Naar hem loopt een strafrechtelijk onderzoek. Waar de man van verdacht wordt, wilde een justitiewoordvoerder zaterdag niet zeggen.

Omstanders grijpen in bij beroving Dordrecht

DORDRECHT - Een 96-jarige vrouw uit Dordrecht is vrijdagavond op de Vriesestraat slachtoffer geworden van beroving. De vrouw liep met haar rollator in de richting van de Vriesebrug toen een 33-jarige Dordtenaar haar tas beetpakte. Doordat de vrouw de tas aan haar pols had vastgemaakt, kwam ze ten val. Met hulp van omstanders kon de dader worden gearresteerd.

Broers belagen bejaard echtpaar

GELDERMALSEN - Een 35-jarige man uit Meteren en zijn 18-jarige broer uit Geldermalsen zijn in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden. Eerst schopte een van hen tegen de auto van een bejaard echtpaar uit Meteren. Toen de bestuurder de schade wilde bekijken, ontstond er een handgemeen. Het echtpaar slaagde erin weg te komen. Met behulp van getuigen kon de politie de beide broers aanhouden.

Oorlogsslachtoffers herdacht in Oudewater

OUDEWATER - Op de Nederlands hervormde begraafplaats aan de Waardsedijk in Oudewater vindt zondag een internationale herdenking plaats van geallieerde oorlogsslachtoffers die in Oudewater zijn gevallen. De herdenking wordt voorafgegaan door een kerkdienst en een plechtige optocht.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.