+ Meer informatie

Moord op vrouw in Frankrijk werk van professionals

1 minuut leestijd

TULLE (AFP) - De moorden op een Nederlandse vrouw en haar Britse echtgenoot, van wie maandag de stoffelijke overschotten werden gevonden in de bossen van de streek Correze in Zuid-Frankrijk, zijn zeer waarschijnlijk het werk van professionelen. Dat meldde de politie van Tulle, die het onderzoek leidt, donderdag.

De 30-jarige Bernadette Kleijne en de 47-jarige Leslie Charlton waren eigenaar van een woning in het dorpje Cressensac, ongeveer vijftig kilometer van de plaats waar de slachtoffers werden gevonden.

De lichamen van de slachtoffers, die werden gewurgd, vertoonden volgens een medisch rapport geen sporen van mishandeling, aldus de politie donderdag.

De politie is echter nog niet veel verder gekomen met het onderzoek.

VOOR AL UW VLOERBEDEKKING. GORDIJNEN. VITRAGE. SLAAPKAMERS EN MATRASSEN

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.