+ Meer informatie

EMMELOORD - De 24-

1 minuut leestijd

GOUDA - De Goudse politie heeft met de aanhouding van een zestienjarige Gouwenaar vijf auto-inbraken opgelost. De jongeman werd betrapt toen hij bezig was met gereedschap om opnieuw een auto van een radio te ontdoen. De Goudse politie heeft de laatste weken weer te maken met een golf van autoinbraken. De nu aangehouden man wordt maandag voorgeleid aan de officier van Justitie.

jarige E. Schutten uit Emmeloord is deze week om het leven gekomen bij een ongeluk in Nieuw-Zeeland. De politie in Emmeloord heeft dat gisteren bevestigd. De man werd donderdag gevonden in de bergen in het zuidwesten van Nieuw-Zeeland. Hij is vermoedelijk in de sneeuw uitgegleden tijdens een bergtocht, waarna hij een val van 150 meter van de rotsen maakte. De zwaargewonde Nederlander is daarna waarschijnlijk door de kou om het leven gekomen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.