+ Meer informatie

Ontmoetingsdag te Urk

2 minuten leestijd

Elders in dit blad vindt u de aankondiging omtrent deze ontmoetingsdag, waarnaar u wellicht al hebt uitgezien. U hebt inmiddels voorbereidingen kunnen treffen. We mogen immers aannemen, dat velen van de gelegenheid gebruik willen maken om naar Urk te komen en dat men al maatregelen heeft genomen ter voorbereiding. Wanneer er onderling overleg is kan men gezamenlijk reizen per auto of autobus. Per trein en bus kan natuurlijk ook. Dan moet men per trein naar Kampen gaan. Blijkens de advertentie in het vorige nummer vertrekt er om 9.15 uur v.m. een bus uit Kampen naar Urk, die om 10.09 uur te Urk moet aankomen.

Urk ligt bijzonder gunstig voor bezoekers uit het noorden of midden van het land, die per auto of autobus willen komen. Uit zuidelijke richting kan men thans via Muiderberg of Harderwijk door de Flevopolder rijden, richting Emmeloord. Men komt dan over een nieuwe brug in de Noordoost-polder. Dan is men al dicht bij Urk. De weg wijst vanzelf. De wegen zijn heel goed, zoals we zelf kort geleden nog hebben kunnen constateren.

De Boaz-kerk is gemakkelijk te vinden. Er is parkeer-gelegenheid voldoende. In de pauze is er op Urk wel gelegenheid om het een en ander te gebruiken.

We hopen onder de zegen des Heeren op een goede dag, waarop vrienden en vriendinnen van „Bewaar het Pand” elkaar weer mogen ontmoeten. We verwachten vele jongeren en ouderen. Ook zij, die niet in enger zin tot de kring van „Bewaar het Pand” behoren, maar belangstelling voor deze ontmoetingsdag hebben, zijn van harte welkom. De deuren van het kerkgebouw gaan open voor ieder, die wil luisteren naar het Woord des Heeren, dat ons aller richtsnoer moet zijn.

De Heere moge ons ten goede gedenken en ook deze dag geven tot bevordering van de handhaving der oude Gereformeerde beginselen.

Tot ziens D.V. op Urk.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.