+ Meer informatie

Geen energiebesparing in EG-verband

1 minuut leestijd

BRUSSEL Energiedeskundigen van de twaalf EG-landen zijn gisteren tot de conclusie gekomen dat de Golfcrisis nog geen aanleiding geeft tot energiebesparende maatregelen. den voor maatregelen als het omlaag draaien van de thermostaten in overheidsgebouwen. Zij voelen er evenmin voor olie op de markt te brengen

uit de strategische reserves of een Eventuele maatregelen op een later plafond vast te stellen voor de prijtijdstip moeten worden gecoƶrdineerd zen. Er is geen enkele noodzaak voor in EG-verband, zo is volgens een paniekmaatregelen, aangezien de woordvoerder van de Europese Com- oliereserves in de EG het verbruik missie afgesproken, 105 dagen kunnen dekken, zo is het De deskundigen zien nog geen re- oordeel.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.