+ Meer informatie

Gevulde tomaten

1 minuut leestijd

10 tomaten; Vh ui; 1 groot pakje boursin; 1 dl koffieroom of slagroom; zout; peper; 'h bosje peterselie.

Was de tomaat, snijd het kapje eraf. Haal er voorzichtig het midden uit en hol hem ook weer voorzichtig een beetje uit met een theelepel. Gooi de pulp weg. Snijd het stukje ui in heel kleine stukjes. Doe die in het kopje. Roer er boursin en room door, zodat het een smeuïge massa wordt. Proef of er nog zout en peper bij moet. Vul de tomaat met het boursinmengsel. Het mooiste is als je een spuitzak hebt: spuit een toef in de holte en versier je tomaat met een takje peterselie.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.