+ Meer informatie

Van Aardenne opent nieuwe lashal

1 minuut leestijd

SCHIEDAM — Minister van Economische zaken G. M. V. van Aardenne heeft een nieuwe lashal van de Holland Constructie Groep (HCG) geopend. De Ugging aan de V^ilhelminahavcn stelt de nieuwe Schiedamse vestiging in staat de gefabriceerde grote staalconstructies (off shore-installaties, bruggen en sluisdeuren) via water af te voeren.

Door het opendraaien van een afsluiter weken de 25 meter hoge deuren maandag vaneen en werd de hal door de minister in gebruik genomen.De nieuwe produktiehal maakt het mogelijk een groot deel van de werkzaamheden biimen te verrichten. Daardoor worden weersinvloeden op de produktie-activiteit tot een minimum beperkt. De doorloopsnelheden kunnen aanzienlijk worden verhoogd en aan de toenemende kwaliteitseisen worden voldaan. De afmetingen van de hal (102 meter lang, 30 meter breed en 25 meter hoog); de zeer zwaar onderheide werkvloer en de tweemaal 50 ton kraancapaciteit maken het mogelijk zeer zware constructies in de hal te bouwen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.