+ Meer informatie

Chr. psychologen beleggen studiedag

1 minuut leestijd

UTRECHT - De Christelijke Vereniging voor Psychiaters, Psychologen en Psychotherapeuten (CVPPP) houdt zaterdag 5 oktober een studiedag met als thema "Christelijke psychologie aan weerszijden van de Atlantische oceaan".

Prof. dr. H. Newton Malony, hoogleraar psychologie aan Fuller Theological Seminar (Passadena. California. VS), zal twee lezingen houden over enkele recente ontwikkelingen in de christelijke psychologie in Noord-Amerika op het gebied van de klinische psychologie en op het gebied van het empirisch onderzoek. Prof. Malony is oud-voorzitter en bestuurslid van de Christian Association for Psychological Studies (CAPS).

Op de lezingen van prof. Malony zal een viertal referenten reageren vanuit de Europese en de Nederlandse situatie. Deze referenten zijn P. Verhagen, psychiater onder meer bij de Gliagg De Poort. J. Kerssemakers. studiesecretaris KSGV. psychiater G. Glas en R. Filius. voorzitter van CVPPP.

De studiedag wordt gehouden in de Rehobothkerk. Briljantlaan 6 te Utrecht, en duurt van 10.00 tot 15.15 uur.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.