+ Meer informatie

Drie vorstelijke openingen

1 minuut leestijd

Op vrijdag 12 september opende koningin Beatrix in Yerseke het nieuwe gebouw van het Nederlands Instituut voor Oecologisch Onderzoek. In dit gebouw is het Centrum voor Estuariene en Mariene Oecologie (CEMO) ondergebracht, dat zich bezighoudt met het onderzoek van het overgangsgebied tussen land en zee.
Prins Bernhard opende op woensdag 17 september in Best het nieuwe complex van het museum Bevrijdende Vleugels.
Dit museum geeft onder meer een overzicht van de gebeurtenissen tijdens de bezettings- en bevrijdingsperiode in Noord Brabant.
In Amsterdam verrichtte prinses Margriet op vrijdag 19 september het gastenverblijf van het Academisch Ziekenhuis van de Vrije Universiteit. Dit verblijf is bedoeld voor familie en vrienden van ernstig zieken en voor poliklinische patiënten.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.