+ Meer informatie

Dordtenaar opgepakt na mishandeling

3 minuten leestijd

DORDRECHT - Een 23-jarige man uit Dordrecht is zaterdagavond op de Reeweg-Oost in Dordrecht aangehouden op verdenking van mishandeling van een 26-jarige plaatsgenote. Beiden wonen op kamers in een pand aan de Reeweg-Oost. Het tweetal kreeg door nog onbekende oorzaak ruzie, waarbij de vrouw verwondingen opliep aan haar gezicht en haar hals.

Twee ongevallen binnen vijf minuten

HARDINXVELD-GIESSENDAM - Op de Rivierdijk in Hardinxveld-Giessendam zijn zaterdag binnen vijf minuten twee ongelukken gebeurd. Bij een benzinestation botsten een auto en een brommobiel frontaal op elkaar. De bestuurder van de brommobiel liep een gebroken heup en inwendig letsel op. De twee inzittenden van de auto raakten lichtgewond. Vijfhonderd meter verderop reed vijf minuten later een auto door nog onbekende oorzaak op een bermblok. De wagen kwam op zijn kop tot stilstand. De 19-jarige bestuurder liep snij- en schaafwonden op.

Man valt politiehond aan

IJMUIDEN - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag in IJmuiden een 40-jarige man aangehouden nadat deze een politiehond had aangevallen. De man was betrokken bij een ruzie waar de politie op af was gekomen. Ondanks waarschuwingen van de agenten dook hij op de hond. Met pepperspray wisten de agenten hem te overmeesteren en uit de kaken van de hond te bevrijden.

Drie mannen vast na knokpartij Klaaswaal

KLAASWAAL - Drie mannen van 23, 28 en 36 jaar uit Oud-Beijerland zijn in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden in Klaaswaal. Het trio was betrokken bij een vechtpartij in een horecagelegenheid op het Marktplein in Klaaswaal. Daarbij vielen over en weer forse klappen, terwijl de mannen elkaar ook nog eens met bierglazen en -flessen te lijf gingen. De 23-jarige verdachte moest voor behandeling van zijn verwondingen naar de huisartsenpost.

Vrouw mishandeld in Nieuw-Lekkerland

NIEUW-LEKKERLAND - Een 45-jarige man uit Nieuw-Lekkerland is zaterdag in zijn woning aan de Van der Kooistraat aangehouden op verdenking van mishandeling van zijn vrouw. De man zou zijn echtgenote hebben geduwd en haar in het gezicht hebben geslagen. De verdachte was dronken. Hij is voor ontnuchtering ingesloten in het politiebureau.

Man uit Papendrecht bedreigt stiefvader

PAPENDRECHT - Een 24-jarige man uit Papendrecht is zaterdagavond aangehouden omdat hij zijn stiefvader met de dood had bedreigd. Ook trapte hij enkele deuken in de auto van het slachtoffer. De twee leefden al langer in onmin met elkaar. Dat escaleerde na een ruzie over geld. De verdachte moest mee naar het bureau. Na verhoor mocht hij gisteren weer naar huis.

Brand Ridderkerk mogelijk aangestoken

RIDDERKERK - Een brand in de nacht van vrijdag op zaterdag in een woning aan de Oudelande in Ridderkerk is mogelijk aangestoken. Dat meldde de politie gisteren. Rond vier uur had de brandweer het vuur onder controle. De woning is zwaar beschadigd. Er raakte niemand gewond.

Pistool bedreiger gaat per ongeluk af

ROTTERDAM - Bij een schietincident in de nacht van vrijdag op zaterdag op de Lijnbaan in Rotterdam is een 22-jarige man lichtgewond geraakt. Het slachtoffer werd bedreigd door iemand met een vuurwapen dat per ongeluk afging. De dader is nog niet opgepakt.

Vrouw aangehouden na ruzie over katten

ZWIJNDRECHT - Een 67-jarige vrouw uit de Leeuwstraat is zaterdag in Zwijndrecht aangehouden nadat ze een buurmeisje en haar moeder hardhandig uit haar tuin had verwijderd. De buren leefden al langer in onmin met elkaar, omdat de verdachte de katten van haar buren telkens in huis zou laten. Toen het buurmeisje en haar 25-jarige moeder gingen zoeken, werden ze hardhandig weggewerkt.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.