+ Meer informatie

Terrein van steenfabriek Rijssen te koop

1 minuut leestijd

RIJSSEN - Het complex van de voormalige steenbakkersfirmanten Smeijers & Voortman aan de Markeloseweg is voor 3,2 miljoen euro te koop. Dat bericht het Twentse opinieweekblad de Roskam.

De percelen beslaan in totaal een oppervlakte van bijna 5 hectare en zijn eigendom van de Wienerbergergroep in Zaltbommel, die de baksteenproductie in Rijssen stillegde en nu de opstallen en omliggende terrein van de hand wil doen.

Volgens de Roskam ligt een nieuwe invulling van het terrein nogal problematisch. Het terrein zou voor woningbouw kunnen worden gebruikt, maar geluidsoverlast van de nabijgelegen A1 zou zorgen voor minder kopers.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.