+ Meer informatie

Een ongelijk juk

1 minuut leestijd

antwoord zou staan, zodat ze precies zou weten wat ze moet doen. Maar de Bijbel is geen toverboek, dat op alle vragen letterUjk antwoord geeft. En ze hoeft immers geen aparte tekst te hebben waaruit ze kan afleiden dat zij niet met Bart Zeegers een verbinding moet aangaan? Ze weet het, want het is haar van jongsaf bijgebracht, toen vader en moeder ook wel verboden om met bepaalde vriendjes te spelen. Ze weet het.

DOOR ARJEN VAN HOORN omdat ze volwassen is geworden en al -leergeld heeft betaald. Ze weet het vooral, omdat ze altijd heeft gewacht en gebeden voor een ontmoeting met iemand die haar zou kunnen leiden en voorgaan op de weg van Gods geboden, in alle zaken van haar leven. Iemand met wie ze van hart tot hart kan praten, niet over onbenulligheden, maar over zaken van geloof, leven en dood. Ze weet het... maar ze wU niet. En haar ge

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.