+ Meer informatie

Walesa tevreden

1 minuut leestijd

TOKIO — Lech Walesa, de leider van de onafhankelijke Poolse vak* bond Solidariteit is zaterdag uit Tokio vertrokken na een bezoek van zes dagen aan Japan op uitnodiging van de algemene raad van Japanse vakbonden (Sohyo). Solidariteit en Sohyo 'riepen in eerf geèSmenlijk communiqué op tot uitbreiding van culturele uitwisseling om de betrekkingen tussen Japanse en Poolse arbeiders te verstevigen. In het communiqué werd tevens bekendgemaakt dat de twee partijen waren overeengekomen moeite te doen om een bezoek aan Japan te realiseren van een delegatie van de vakbond van de Poobe boeren. Deze delegatie komt waarschijnlijk dit najaar naar Japan. Ook spraken Solidariteit en Sohyo af er bij hun regeringen op aan te dringen te werken aan uitbreiding van de economische betrekkingen tussen de beide landen, aldus het communiqué.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.