Bekijk het origineel
Bekijk het origineel
Receptenhoek
Amerikaanse kaassalade
300 g belegen kaas, 1 rode paprika, 2 grote uien, 4 flinke augurken, 1/2 kg gare aardappelen, 1/2 literblik maiskorrels, 2 bekertjes sour cream, 4 eetlepels mayonaise, zout, selderijzout, peper, paprika poeder, Worcester shire saus, seasonal!.Snijd de kaas in kleine dobbelsteentjes en de van zaad en zaadlijstjes ontdane paprika in reepjes. Hak de uien en augurken fijn. Snijd de aardappelen in stukjes en laat de maïskorrels uitlekken. Roer de sour cream en de mayonaise met de kruiden dooreen en meng er de overige ingrediënten luchtig door. Proef of alles goed op smaak is.
Premium Artikel
Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.
Inloggen Neem (proef)abonnementBekijk de hele uitgave van vrijdag 22 augustus 1975
Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's
Bekijk de hele uitgave van vrijdag 22 augustus 1975
Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's