Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Receptenhoek

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Receptenhoek

Amerikaanse kaassalade

2 minuten leestijd Arcering uitzetten

300 g belegen kaas, 1 rode paprika, 2 grote uien, 4 flinke augurken, 1/2 kg gare aardappelen, 1/2 literblik maiskorrels, 2 bekertjes sour cream, 4 eetlepels mayonaise, zout, selderijzout, peper, paprika poeder, Worcester shire saus, seasonal!.Snijd de kaas in kleine dobbelsteentjes en de van zaad en zaadlijstjes ontdane paprika in reepjes. Hak de uien en augurken fijn. Snijd de aardappelen in stukjes en laat de maïskorrels uitlekken. Roer de sour cream en de mayonaise met de kruiden dooreen en meng er de overige ingrediënten luchtig door. Proef of alles goed op smaak is.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 22 augustus 1975

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

Receptenhoek

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 22 augustus 1975

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's