+ Meer informatie

Suriname en Peru geven Philips telefoonorders

1 minuut leestijd

HILVERSUM -- Philips' Telecom municatie Industrie heeft van het Surinaamse telecommui^icatiebedrijf Telesur een opdracht van ca. ƒ40 min gekregen voor de uitbreiding en modernisering van het landelijke telefoonnet in Suriname. In Paramaribo zullen in eerste instantie vier grote telefooncentrales worden geplaatst en in de stad Moengo en op het internationale vliegveld Zanderij mobiele centrales.

Philips' Telecommunicatie Industrie heeft ook een vervolgopdracht ontvangen van de Peruaanse PTT-organisatie Entel voor de levering van twee telefooncentrales met een gezamenlijke capaciteit van 12.500 lijnen, zo heeft het bedrijf bekendgemaakt. Eind vorige week werd in Amsterdam een financieringscontract ter waarde van ruim ƒ 8 min getekend tussen de Corporacion Financiera de Desarrollo en de AMROBank. Tussen 1974 en 1979 installeerde Philips in Peru al 60.000 lijnen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.